YOZGAT / AYDINCIK - Şehit Zemci Doğan Ortaokulu

Kodlama haftası için yaptığımız 'Daily English ' etkinliği

Nis

Sınavlar öncesi öğrencilerimiz için Kazankaya' da moral yemeği düzenledik.

Nis

Okulumuzda sınıflar arası futbol müsabakası gerçekleştirdik.

Nis

Yerli Malı Haftası ilk olarak 1946 yılında kutlanmaya başlandı. Hafta bpyuna öğrencilerimizle tutumlu olma, yatırım yapma ve yerli malı kullanımı hakkında etkinlikler gerçekleştirdik. Ürünlerin barkod numarasından yola çıkarak yerli üretim olup olmadığına nasıl bakacakları öğretildi.

Nis

Cumhurbaşkanlığı kararı gereği, her yıl 11 Kasım, 'Milli Ağaçlandırma Günü' olarak kutlanıyor.
Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11.11.2022 cuma günü saat 11.11'de ülke genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak okulumuzda da fidan dikimi gerçekleşti.

Nis

10 Kasım Atatürk’ü anma günü münasebetiyle okulumuz tarafından anma programı gerçekleştirildi. Öğretmenevi Şehit Mustafa ÜNGÖR Toplantı Salonunda gerçekleştirdiğimiz programa Kaymakamımız Mustafa Turan, Belediye Başkanı V. Fatih Çıtak, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programımız günün anlam ve önemini belirten konuşma, oratoryo, Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirilmesi, zeybek oyunu ve öğrencilerimizin okuduğu şiirlerle sona erdi.

Nis

Öğrencilerimiz ile birlikte Çekerek Bilim Merkezi gezimizi gerçekleştirdik. Bilim merkezi, bilimle buluşturmayı, bilim ve teknolojiyi anlaşılır ve ulaşılır kılmayı hedefliyor, deneysel ve uygulamalı etkinliklerle bireyleri denemeye ve keşfetmeye teşvik ediyor. Öğrencilerimiz merkezdeki materyalleri inceleyerek birçok konuda bilgi aldılar ve etkinlikler gerçekleştirdiler.

Mrt

12 Mart  İstiklal Marş'ımızın kabulünün 100. yıl dönümünü münasebetiyle anma töreni düzenlendi.

Allah bu millete bir daha İstiklâl Marşı yazdırmasın!