YOZGAT / AYDINCIK - Şehit Zemci Doğan Ortaokulu

Şehit Zemci Doğan Ortaokulu

Yeni Mah. Lise Cad. No12 Aydıncık/ YOZGAT
Başarılı, idealist nesiller yetiştiren örnek bir okul olmak.
Misyon
Aydıncık Ortaokulu ailesi olarak Atatürk´ün belirlediği hedefler doğrultusunda, bilgiyi ve teknolojiyi kullanabilen, yaratıcı nesiller yetiştirmek. Kendini geliştirme isteği duyan öğrenciler yetiştirmek. Öğrendiklerini günlük hayatta kullabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. Öğrencilerimizi çevresine uyum sağlayabilen toplum bilinci gelişmiş hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmek. Başkaları ile iyi ilişki kurabilen, işbirliği içinde çalışabilen, idealist öğrencilerin bulunduğu örnek bir kurum olmak. Kültürel değerlerine sahip çıkan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireyler yetiştirmek. Kendimize güveniyoruz.Başaracağız...
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
BAŞLAMA SAATİ 08:30, BİTİŞ SAATİ 15:20
KALORİFER
Ulaşım
OKULUMUZ AYDINCIK İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTA OLUP; ÇORUM ALACA İLÇESİNE 44, ÇORUM MERKEZE 95, YOZGAT MERKEZE 100 KM UZAKLIKTADIR.
AYDINCIK İLÇE MERKEZİ